KBG, list učenika OŠ "Retfala", Osijek, šk. god. 2019./2020.

Futsal ekipa djevojčica ODLIČNO IM IDE

 Retfala, školska ekipa futsala za djevojčice, koja u našoj školi postoji od ove školske godine, osvojila je prvo mjesto gradske skupine B, završenom 4. studenoga 2014. u osječkoj Sportskoj dvorani Jug II. Tako je osigurala polufinalne gradskoga natjecanja.

Naša ekipa bila je u skupini B zajedno s Višnjom (OŠ Višnjevac), Zrinjevcem (OŠ Antuna Mihanovića) i Jagodom (OŠ Jagode Truhelke.  Već nakon prve utakmice protiv Višnje, odigrane 21. studenoga, koju smo pobijedile 5:0, naš učitelj i trener Dejan Vrajić bio je oduševljen. Druga i treća utakmica odigrane su 4. prosinca. Utakmica protiv Truhelke završila je rezultatom 3:3, a treća, protiv Zrinjevca, odlučivala je o prolasku u daljnje natjecanje.

Prije početka naše igračice bile su vrlo uzrujane. No zabrinutost je prekinula je Ena Pernar svojim golom iz pravog napada na utakmici. Ubrzo su uslijedila još tri gola, tako da je u 5. minuti  Retfala vodila 4:0! Utakmica je završila velikom pobjedom Retfale, 9:2. Zanimljivo je da je ekipu Zrinjevca vodio bivši nastavnik naše škole, Mijo Ćurić.

Školsku ekipu čine Iva Breskovac (7.c), Nela Kiš (7.c), Lucija Faj (7.d), Ena Pernar (7.d), Sabina Rebronja (8.b), Dorotea Živalj (8.b) i Tena Josić (8.c). Sada imamo malo odmora do idućega sljedeće utakmice koja se igra protiv Ginka. ekipe OŠ Tenja. Termin odigravanja utakmice polufinala još se ne zna.

Napisala: Tena Josić, 8.c

Tagged with:    

About the author /


Related Articles